team
Jennifer van het Groendewoud

Jennifer van het Groenewoud

Advocaat Jennifer van het Groenewoud denkt vanuit haar bedrijfservaring pragmatisch en oplossingsgericht. Ook bij ingewikkelde vraagstukken is zij steeds vastberaden, doortastend en komt zij snel tot de kern van de zaak.

 

Achtergrond

Jennifer van het Groenewoud behaalde in 2013 als werkstudente met onderscheiding haar Master in de Economische Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel.


Zij is oorspronkelijk afgestudeerd als professionele bachelor bedrijfscommunicatie en stapte in 2004 in het bedrijfsleven. Na een aantal jaren besloot ze om haar rechtenstudies aan te vatten. Ze combineerde deze studies met haar werk, o.a. voor de beursgenoteerde vastgoedbevak Wereldhave Belgium te Vilvoorde en voor het notariskantoor Coppieters & Goukens te Leuven. Nadien vervoegde ze de juridische afdeling van de gewestelijke investeringsmaatschappij Gimv te Antwerpen.


Daarnaast is zij huisadvocate van dierenhulporganisatie SOS Antalya's Street Dogs. Tevens is zij juridisch adviseur voor de stichting Dierenhulp Zonder Grenzen en bemiddelt zij in hun diverse projecten.